Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemPrijem  Latest imagesLatest images  TražiTraži  Registruj seRegistruj se  PristupiPristupi  

Anny o5 ostavila poruku!

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
_~I'm_A~Simple~_Girl_~
*Annie Admin*
_~I'm_A~Simple~_Girl_~

Broj poruka : 70
Datum upisa : 27.10.2008
Godina : 28

Anny o5 ostavila poruku! Empty
PočaljiNaslov: Anny o5 ostavila poruku!   Anny o5 ostavila poruku! Icon_minitimeUto Okt 28, 2008 6:52 pm

HOLA TRUMADIUX!!!!!!

JAJAJAJA!!!!! HIJOOOLE!!! YA VI QUE SE ARMO UN LIO AQUI!!! YA LES RESPONDI PERO EN EL MESAJITO DE LAS FOTOS ASI Q NO SE SI LO VIERON O QUE ROLLOOO PERO MEJOR LES DIGO X AQUI X Q ASI TODOS LO VEN.
ANTES Q NADA LES QUIERO DECIR UNA VEZ MAS QUE ME EMOCIONA MUCHO VER Q SE PREOCUPAN X MI O QUE ME DEFIENDEN O QUE LES IMPORTA SI ALGUIEN ME HACE ALGO MALO O TAL VEZ NO LES IMPORTA MUCHO ....PERO A ALGUNOS SI Y ESO YO NO TENGO COMO PAGARSELOS,COMO AGRADECER TANTO CARINO SINCERO ,ALGO TAN REAL....DE VERDAD Q INSISTO EL UNIVERSO TE DA SORPRESAS HERMOSAS CUANDO MENOS TE LO ESPERAS Y ESO ES..WOWW!!! INCREIBLE!
PEEEROOOOOO...ESAS FOTOS NO PASA NADA!!! SON AMIGAS NUESTRAS TIENEN NOVIO LOS CONOZCO A TODOS Y ME CAEN PERFECTO NO HAY NINGUN ENGANO NI NINGUNA MENTIRA.
LO MAS IMPORTANTE EN DOS PERSONAS QUE SE QUIEREN ES LA CONFIANZA Y SOBRE TODO LA CONFIANZA EN TI MISMO.
ASI QUE YA SABEN NO PASA NADA NO ME LO TRATEN TAN MAAAL NO SEAN MALOS.. JAJAJAJA LOS ADOROOOOOOO DE CORAZON Y YO SE QUE NUNCA LO VAN A ACEPTAR YA ME RESIGNE X Q AL UNICO QUE ACEPTAN ES A PONCHITO PERO BUENO...
LES DEJO MUUUUCHOS BESOS!!! Y SABEN QUE? ME ENCANTAN LAS TRAUMADAS X Q USTEDES SI QUE SON NECIAS COMO YO JAJAJA!!

http://foro.univision.com/univision/board/message?board.id=anahiyalfonsoherrera&message.id=5686356
Prevod:
Zdravo traume!!!
Jajajaja!!!Boze!!!Videla sam da se napravila guzva ovde!!!Vec sam vam odgovorila ali u temi sa slikama tako da ne znam da li ste videli moju poruku zato je bolje da vam kazem ovde zato sto ovde je svi vidite.
Pre svega bih htela da vam kazem da se mnogo radujem sto vidim da ste zabrinti za mene i da me branite i da vas zanima ako mi neko ucini nesto ruzno ili vas ne zanima toliko...Ali neke to stvarno zanima.Ne znam kako da vam platim za sve to,kako da vam zahvalim na toliko istinske ljubavi,na necemu tako stvarnom...Stvarno je istina da ti univerzum priredjuje divna iznenadjenja kad to najmanje ocekujes,i to je wow.Neverovatno!!!
Aliiii......Sa tim slikama se nista ne desava!!!To su nase prijateljice,sve imaju momke,poznajem ih sve i svidjaju mi se.Ne postoji nijedna prevara niti laz...
Najvaznije za dve osobe koje se vole je poverenje a narocito vera u sebe!!!
Tako da znate nista se ne desava,ne ponasajte se prema njemu tako lose,ne budite tako zli...
Jajaja...Obozavam vas od srca i znam da ga nikada nece prihvatiti,vec sam odustala od toga zato sto jedino koga prihvatate je Poncho ali dobro...
Puno poljubaca!!I znate sta?Obozavam traume zato sto znam da ste vi tvrdoglavi isto koliko i ja...Jajaja
Nazad na vrh Ići dole
Http://anahiprincess.bigforumpro.com
~*KiKkY_aNn!e*~
*Annie Admin*
~*KiKkY_aNn!e*~

Broj poruka : 127
Datum upisa : 27.10.2008
Godina : 28

Anny o5 ostavila poruku! Empty
PočaljiNaslov: Re: Anny o5 ostavila poruku!   Anny o5 ostavila poruku! Icon_minitimeUto Okt 28, 2008 7:55 pm

Extra je!
Uwek pokazuje kako nas woli!! Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://buntownici.forumotion.com

Anny o5 ostavila poruku!
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Anny vs Mia
» Anny-Tienda
» Anny-Tetovaze
» Anny ne zeli vencanje na malim ekranima..

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: ♥Anny♥ :: Novosti-
Skoči na: